Меню Затваряне

Атанасия Петрова ще представи в Бургас „Тийнейджърски истории”

Знаете ли какво става в главите на тийнейджърите? И ние не знаем, но за да получите отговори на въпросите, които ви вълнуват, заповядайте на премиерата на новата книга „Тийнейджърски истории”. Авторът Атанасия Петрова ще очаква гости и приятели днес, 16 август, от 18.30 ч. в Дома на писателя (ул. “Вола” 1), гр. Бургас.

Артистичната програма включва откъс от две авторски пиеси на Атанасия, на които деца-актьори от Театралната й школа ще бъдат водещи, а комплимент за публиката ще бъде поезия, представена от авторката и приятели. Заповядайте! Събитието е подходящо за всички възрасти!

Атанасия Петрова е родена в град Пазарджик, а от десет години живее в гр. Бургас.

Пише поезия и проза, сценарии за общински и национални събития. Автор е на книгите “Вяра, Надежда, Любов и Мъдрост”, “Православни светулки”, на помагала за деца и ученици, текстове на песни и много детски пиеси.

Атанасия Петрова е организатор и учител към Център за подкрепа на личностното развитие на Община Бургас. Основател и театрален режисьор на Младежки театър “Веселие” и Театрална школа “Детско царство”. Създател на “Клуб по творческо писане” към ОУ “П. Р. Славейков”, учител по религия-православие в неделно училище за деца и юноши към храм “Св. Иван Рилски”.

Член на “Бургаско писателско дружество” и “Конфедерация на българските писатели”. Участвала е многократно като жури в национални и общински литературни конкурси.

Posted in Епархийски новини, Мисия, Нови книги, Новини

Вижте още: