Меню Затваряне

Горан Благоев с ново авторско предаване

Тази събота от 19 часа телевизия “Евроком” ще излъчи новото авторско предаване на Горан Благоев “Памет без давност”.

“Започвам нов проект в медия, в която оцениха моя натрупан с десетилетията професионализъм. В медия, в която ти помагат да реализираш идеите си, а не ти пречат. В медия, в която ти дават свобода, а не те мачкат. Ще се радвам, както и досега, да бъдете мои верни, но и критични зрители. Очаквам ви всяка събота в 19 часа в “Памет без давност” по телевизия “Евроком” – съобщи Горан Благове на профила си в социалната мрежа и благодари на колегите си за съпричастността и подкрепата.

След напрежението около дългогодишното му предаване “Вяра и общество” през юни, когато стана ясно, че генералният директор на БНТ Емил Кошлуков иска да свали предаването от екран заради критики на водещия към представители на БПЦ и към изпълнителната власт, което беше съпроводено от писма, петиции и протести пред националната телевизия, през септември то беше включено отново в новата програмната схема. В началото на октомври обаче, когато Горан Благоев заяви подкрепа за новата партия на Цветан Цветанов “Републиканци за България” Управителният съвет на БНТ реши, че той не може повече да бъде водещ на предаването, нито негов изпълнителен продуцент.

Новото предаване има и своя страница във фейсбик, на която можете да следите епизодите и повторенията, да участвате в дискусиите към тях и да задавате своите въпроси.

Екипът на Християнство.бг пожелава успех и на добър час на новото предаване!

Posted in Новини, Новини от страната

Вижте още: