Меню Затваряне

Дано всички pycoфили в България гледат как страдат арменците от Арцах

Торос Торосян

Торос Торосян

Дано всички „копейки“ и русороби в България видят в лицето на Армения какво е да си с Рycия и да се надяваш на помощ от нея! Дано всички pycoфили в България да гледат как страдат арменците от Арцах, само защото са виждали съюзник в Рycия! Дано да осъзнаят как класическото действие на фалшивия брат – Русия, е да се съюзи с твоя враг и да те продаде за своята си изгода! Дано видят, че никога не можеш да очакваш добро от тази страна – Русия, а само предателство!

Дано осъзнаят, че всички действия на руснаците, през всичките тези години, са били с цел да поддържат гореща зона в Нагорни Карабах, за да си осигурят присъствие и коридор и да могат да разделят и изнудват! Дано разберат как действа Русия, създавайки хиляди свои агенти на територията на Арцах (Нагорни Карабах), с единствената цел – да промиват мозъците на местните с отровна пропаганда и да създават структури, които се задействат против страната „гостоприемник“ точно в момент, в който тя е най-слаба. Дано видят как руснаците захранват местните русороби, за да работят за тях!

Дано нашите лиzaчи на руски подметки осъзнаят как pyckите „братя“ настройват арменци срещу арменци, за да върнат на власт своите марионетки и да инсталират правителство, което изпълнява техните желания! Дано видят страданието на арменския народ сега – как над сто хиляди напускат завинаги родния си дом и земя.
Как умряха хиляди младежи, на по двадесетина години, защото Русия попречи да се случи договор между арцахците и азерите.

Дано почустват какво е да гледаш как се разрушават хилядолетните християнски храмове, построени от дедите ти, прекрасните църкви, изградени от червения арменски камък и пълни с изящни произведения на изкуството, създадени от ръцете на грандиозни арменски майстори за прослава на Бога. Дано видят как се чупи хилядолетният арменски хачкар (голям каменен къс с издялан като бродерия кръст), за да се събудят.

Дано, но едва ли…

————-

Текстът е от профила на автора във фейсбук.

Posted in Споделено от форума, Църква и политика

Вижте още: