Меню Затваряне

Дарителска сметка за пострадалите от земетресението в Турция и Сирия

BG39DEMI92405000305527 Търговска банка Д BIC: DEMIBGSF Титуляр: Манол Костадинов Пейков Основание: За пострадалите от земетресението

След разрушителното земетресение в Турция и Сирия, Република България веднага се включи със средства и помощни екипи, а ЕС свика извънредно кризисно заседание, за да определи спешна помощ за пострадалите. Много държави изпратиха спасителни екипи в най-засегнатите райони – хеликоптери, спасители, системи за спасяване на затрупани под развалините хора, кучета-спасители, храна, медикаменти, средства и др.

Манол Пейков – преводач, управител и съдружник в издателство „Жанет 45“, който за кратко време успя да обедини много българи, които да дарят средства и генератори за Украйна, се включи в събирането на дарения за земетресението в Турция и Сирия.

В следващите 48 часа трябва да се съберат най-важните неща от първа необходимост, които да потеглят за засегнатите райони преди края на седмицата, защото всеки час е от значение и трябва да се действа възможно най-бързо.

От първа необходимост са нужни:

● Палатки (за останалите без покрив при минусови температури);
● Одеяла;
● Спални чували;
● Спасителни одеяла (от спасително фолио).

Следващите две денонощия са от критично значение.

Дарителската сметка е същата, която беше дадена и за генераторите за Украйна. Задължително е даряващите да посочат целта на дарението – за пострадалите от земетресението в Турция и Сирия.

BG39DEMI92405000305527
Търговска банка Д
BIC: DEMIBGSF
Титуляр: Манол Костадинов Пейков
Основание: За пострадалите от земетресението

PayPal: manolpeykov@yahoo.com

Posted in Новини, Новини от страната

Вижте още: