Меню Затваряне

Започва заснемането на филм по романа “Смисълът в живота” на Мартин Ралчевски

Започва заснемането на първия пълнометражен филм по романа на Мартин Ралчевски “Смисълът в живота” на издателство “Еделвайс”, който се радва на голям читателски интерес.

Режисьорът на филма Николай Генчев и сценаристът на романа Мартин Ралчевски се обръщат към читателите и бъдещите зрители с молба за помощ при финансирането на проекта.

“Скъпи братя и сестри в Христа,

Продължаваме с усилията да заснемем първия в България игрален пълнометражен християнски филм по едноименния роман „Смисълът в живота“ на Мартин Ралчевски. Филмът ще се реализира с много доброволен и безвъзмезден труд, но все пак неизбежните разходи по продукцията са значителни. Вече е осигурена минимална начална сума, но тя е все още недостатъчна, за да стартира проекта. Поради тази причина те се обръщат към християните у нас и зад граница, които биха желали реализирането на първия игрален християнски филм на православна тематика в България да се случи: да подпомогнат финансово начинанието – за слава Божия и за разкриването на пътя към храма посредством киното на много хора, които не са въцърковени, но имат добро разположение към християнството.

Името на всеки, който помогне ще бъде записано в надписите на филма, освен ако изрично не желае анонимност. Всяка помощ, колкото и да е малка, би имала решаващо значение за този проект.

Припомняме, че сценарият на филма е одобрен и има благословение от Св. Синод на Българската Православна Църква”.

Банкова сметка

IBAN: BG07RZBB91551012659188

BIC: RZBBBGSF, Raiffeisen Bank

Posted in Новини, Новини от страната

Вижте още: