Меню Затваряне

Излезе от печат енорийският бюлетин „Вяра и Дело“ за Възкресение Христово

Енорийският бюлетин „Вяра и Дело“ на енорията при храм „Св. вмчк Георги“ в Каварна, който се разпространява в цяла България, вече излезе от печат и ще зарадва читателите си за Възкресение Христово.

Бюлетинът ще представи:

„Радостта от Възкресението“, проф. д-р Димитър Попмаринов – 1-2 стр.

„Фениксът и възкресението“, Анна Върбанова – 2-3 стр.

„Лунната пътека“, Здравка Евтимова – 3-4 стр.

„Христос възкръсна!“, Петко Хинов, ВД – 4 стр.

Ако бюлетинът не е достигнал до вас в своя хартиен вариант, можете да четете онлайн или да го изтеглите от този линк. В Светлата седмица Християнство бг ще представи авторските статии на Вяра и Дело и на своите страници.

Всички броеве на бюлетина можете да изтеглите от страницата Вяра и Дело, или да ги четете онлайн в рубриката Вяра и Дело на Християнство бг, поддържана от Атанас Димитров–АтаДим.

Екипът на „Вяра и Дело“ търси съмишленици и подкрепа! Всеки желаещ може да помогне по най-удачния за него или нея начин: писане на статии, репортажи, пътеписи, преводи, разпространение на бюлетина и др. За нас ще е радост присъединяването на всеки от вас! Ще се радваме и да споделяме своите умения и заедно да придобиваме нови. Всяка помощ е добре дошла, а всеки помощник – част от богатата съкровищница на сърцата.

Ако искате да участвате в създаването на енорийския бюлетин, който се разпространява в цялата страна, вижте повече подробности на тази публикация:

Стани част от екипа на „Вяра и Дело“ • Християнство.бг

Издател, дарител и разпространител на „Вяра и Дело“ е Атанас Димитров-АтаДим. За повече информация на dompo@abv.bg.

Posted in Вяра и Дело, Новини, Новини от страната

Вижте още: