Меню Затваряне

Нов филм на Надежда Йончева: „Защо има зло?“

Надежда Йончева, създател на филмите „Чудо голямо“, „17 мига до Края на света“, „Пясък в чекмедже“, „И тихо се разтвори любовта“, „Истории от Планетата Земя Част 1: Отвъдното“, е автор на нов филм със заглавие „Защо има зло?“, в който се разглежда проблемът за злото.

Филмът е продължение продължение от поредицата „Истории от планетата Земя“, която Надя Йончева представи миналата година в първата част „Отвъдното“, който стана много популярен и споделян в социалните мрежи.

Участници във филма тази година са проф. Калин Янакиев и Пламен Сивов.

Когато през миналата година по същото време с Надя водихме Разговор за отвъдното и историите на планетата Земя, на въпроса кое е свързващото звено между всички в екипа тя отговори:

„Истории от Планетата Земя“ е плод на сътрудничество на документалисти и кинаджии – повечето от които българи, разпъснати по света, но обединени от християнството. По тази документална поредица работим от над 10 години, тя включва вече 5 филма и е създадена с нулев бюджет – изцяло с доброволческите усилия и безвъзмездния труд на екип и участници. Напоследък ме усмихна един от коментарите за филма: „Докога това безобразие, безвъзмезден труд, колко още ще търпите това?“ Отговорът, казан с намигане, е – докато Господ търпи нас“.

Oще филми от поредицата, по която работят напълно безвъзмездно приятелски екип кинаджии в продължение на вече над 10 години, можете да изгледате, като кликнете на заглавието.

Чудо голямо (2012, 54 мин.)

17 мига до края на света (2013, 30 мин.)

Пясък в чекмедже (2019, 48 мин.)

И тихо се разтвори Любовта (2020, 45 мин.)

Истории от Планетата Земя Част 1: ОТВЪДНОТО (2021, 54 мин.)

Представяме ви пълната версия на новия филм на Надежда Йончева: Истории от Планетата Земя, Част 2: ЗАЩО ИМА ЗЛО?

Posted in Култура, Театър, кино, телевизия

Вижте още: