Меню Затваряне

Остават три дни до края на конкурса “Моят храм в 185 думи”

Скъпи читатели,

Остават три дни до края на конкурса „Моят храм в 185 думи”, който обявихме във връзка с 185-ата годишнина на храм „Св. вмчк Георги“ в Каварна.

Конкурсът се провежда по инициатива на редакцията на енорийският бюлетин „Вяра и Дело“, който можете редовно можете да четете на страниците на “Християнство.бг”.

Надпреварата в конкурса е за есе, стихотворение и/или кратък разказ, а целта е насърчаване на християнското художествено слово и творчество.

Отличените участници в конкурса ще получат сертификат и творбите им ще бъдат публикувани в енорийския бюлетин, а по възможност и в други печатни и/или електронни издания. С изпращането на личните си данни, участникът в конкурса изразява съгласието си да ги предостави за ползване от страна на вестник „Вяра и Дело“. Те са необходими за кореспонденция, във връзка с конкурса и за уведомяване за други подобни литературни прояви. Участникът има право по всяко време да изрази несъгласие за ползване на тези данни от „Вяра и Дело“  чрез нарочен имейл, адресиран до: dompo@abv.bg

Повече подробности за конкурса вижте тук.

Крайният срок на конкурса е 30 септември, а дотогава очакваме вашите творби!

От редакцията

Posted in Редакционни

Вижте още: