Меню Затваряне

Първи национален фотоконкурс “Православието в Добруджа”

Сайтът за изкуство, култура и православие “Подиум” и портала “Православието – Добрич” организират Първи национален фотоконкурс – “Православието в Добруджа”. Техен основател и редактор е Ангел Радилов.

Фотоконкурсът “Православието в Добруджа” има за цел да представи разнообразието и красотата на  Православието в цяла Добруджа, както и да увеличи познанието за православието като цяло, животът и делото на свещениците, монасите и миряните в енориите на БПЦ в Добруджанския край.

Можете да участвате със снимки, отразяващи православният живот в Добруджа, в категориите: архитектура, пейзаж, портрет и репортаж.

Конкурсът започва на 5.10.2021 г. и завършва на 8.12.2021 г.  Участието е безплатно и без възрастови ограничения.  Участниците могат да представят максимум 5 снимки. 

Необходимата информация за снимките е: име на автора, адрес, електронна поща, заглавие на снимка (с описание, ако е необходимо).

В конкурса се допускат само авторски фотографии. Снимките трябва да бъдат изпратени във формат jpeg, png. Качеството и размерът на снимката трябва да е не по-малко от 2000 пиксела.

Снимките изпращайте на имейл адрес: pravoslavietodobrich@gmail.com.

Участникът трябва да държи и потвърждава, че притежава всички права върху представената(ите) снимка(и). 
С въвеждането на участниците в конкурса се предоставя на организаторите (“Подиум” и “Православието – Добрич”) правото да публикуват снимки в публикации на организаторите, свързани с конкурса, като албуми, календари, изложби.

След приключване на конкурса жури ще определи и обяви победителите, а връчването на наградите ще стане в навечерието на Рождество Христово.

Предвидени са три парични награди от по 100, 50 и 20 лева за първите най-добри фотоси, а също и една предметна награда за млад автор, отразил вярата на свои съмишленици. По електронната си поща всички участници ще получат грамота за участие. Наградените снимки ще бъдат публикувани както в сайта “Подиум” и “Православиетно – Добрич, така и в повечето медии от региона, отразяващи православният живот в Добруджа.

След получаване на снимките, на всеки участник ще бъде изпратено потвърждение по имейл.

Християнство.бг ще отрази най-красивите фотоси на участниците в конкурса.


Posted in Новини, Новини от страната

Вижте още: