Меню Затваряне

“Руская народная линия” с публичен донос срещу игумен Пьотр (Мешчеринов)

Изданието „Руская народная линия“ , известно не само с ултрадесните си пристрастия, които напоследък бяха откровено фашистки, но и с пряката си подкрепа на руската агресия срещу Украйна, от името на редакцията публикува публично изобличение на игумен Пьотр (Мешчеринов) с призив да го изправят пред съда заради това, че се е осмелил да напише определена дума на кола със залепена буква Z. Ето какво гласи посланието:

„Скандално известният игумен Пьотр (Мешчеринов) се изказа в своя телеграм канал в срещу поддръжниците на руската специална операция в Украйна.

„Днес бях в (все още работещия) „Глобус“. Видях на паркинга “осмица” (вероятно Ауди 8, бел. ред.) със залепена на задното стъкло с тиксо буква Z. Не можех да си откажа удоволствието да напиша думата “м…к” върху мръсното стъкло. По принцип има изненадващо малко коли с тази буква. Тези дни видях само три. Това е добре”, пише игуменът.

Наистина, когото Господ реши да накаже, Той го лишава от разум. Игумен Пьотр, заради либералната си гордост и глупост, свидетелства срещу себе си за административно нарушение.

И сега собственикът на колата, ако прочете това съобщение в телеграм канала на игумена-провокатор, може да напише изявление в полицията, като директно посочи нарушителя. И служителите на реда няма за е необходимо да работят в търсене на нарушител, тъй като самият игумен Пьотр призна какво е направил.

Но този „сладък“ трик е административно нарушение или дори хулиганство, така че съдът може да присъди на игумена-хулиган поне 15 дни административен арест. И би било по-добре – 15 дни поправителен труд, което ще бъде полезно за православния игумен през Великия пост. Ето една интересна картина, която, според нас, мнозина ще искат да видят: как известният игумен-либерал мете улиците на Москва, изкупвайки вината за хулиганския си трик.

И също така бихме посъветвали съда, отец Пьотр да мете улиците с яке, върху което ще бъде изписана самата дума, която е нарисувал върху колата на лицето, подкрепящо президента и решението му да започне специална операция в Украйна. И това би било справедливо. Игумен Пьотр (Мешчеринов) е известен в тесните либерални църковни среди с изказванията си срещу всичко традиционно в Църквата и обществото. Винаги е било ясно, че игумен Пьотр е преди всичко либерал, а чак след това православен и тази неговата постъпка потвърждава това заключение.

Игуменът на Руската православна църква се изказа не само срещу президента, но и срещу 80% от населението, което подкрепи специалната операция на Русия за защита на Донбас и изкореняване на злото на неонацизма“.

Коментар на Ахилла:

Руски свещеник, участващ в автошествие в подкрепа на руската армия в Краснодар, 6 март 2022 г.

“Руская народная линия”, следвайки своя „Z-президент в бункера“, е изпълнена с усърдие да открие и “привлече” “националните предатели”. Още малко, и те пламенно ще настояват да се застреля на място, без съд и присъда, всеки, който не носи буквата Z и има в главата на мисли, които са различни от мислите, разрешени във Федерацията на Zомбитата.

Да припомним още веднъж, че главният редактор на това издание Анатолий Степанов неотдавна получи писмо от Z-патриарха и медал от ръководителя на Петербургската епархия”.

Posted in Новини, Новини от света

Вижте още: