Меню Затваряне

За нас

fish2
Автор на логото е Дарена Георгиева

Християнство.бг е независим портал с рубрики за богословието, проповедта и мисията на Църквата, представя публицистични теми от християнската съвременност и култура и  църковната памет на поколенията, новини от страната и света, свързани с поместните православни църкви и християнския свят. Включва автори и преводни материали на съвременни православни богослови, теми по християнска етика и еклисиология на Църквата, катехизис, агиография, преводи за живота на светци на Църквата преди схизмата, малко познати у нас.

Екип

Ренета Трифонова поддържа категориите богословие, етика, еклисиология, проповед, мисия, публицистика, новини и блоговете за отец Хараломпос Паподопулос и архим. Павел Пападопулос.
Николай Джорев поддържа рубриката Изповедници на вярата през атеистичния режим, администратор на форума и страницата в социалната мрежа.

Генади Михайлов е администратор на форума в социалната мрежа.
Атанас Димитров – Атадим поддържа страницата на Вяра и Дело, която представа издавания от него Бюлетин на II Каварненска енория на храм „Св. вмчк. Георги“. Бюлетинът излиза в хартиен вариант и представя авторски текстове.
Вера Давидова участва с преводи в рубриката Християнство на Запад и по-специално непознатата в България тема Келтски светци.
Елисавета Георгиева поддържа новини и събития от руската блогосфера, автор в рубриките, християнска литература, съвременност и публицистика.  Администратор на страницата в социалната мрежа.